El dedektörü ile her an güvenliği sağlayın

El tipi metal gövde arama dedektörleri, güvenliği sağlamak için geçiş bölgelerindeki kişinin vücudundaki metalleri algılar. Metal arama dedektörleri, geçiş metal dedektörü, röntgen cihazı ve el tipi metal gövde arama dedektörleri olarak 3 başlık altında toplanır. Güvenli metal kapı dedektörlerinden geçen kişilerden şüphelenilmesi durumunda, güvenlik görevlilerinin bulunduğu bölgelerde , El tipi metal dedektörleri, güvenlik görevlilerinin tekrar, hızlı ve kaliteli bir şekilde arama yapmasına izin verir.

Yeni ve kullanışlı modelleri ile en yeni el dedektörlerine sitemizden ulaşabilirsiniz. Metal nesnelerin tespiti için kullanılmakta olan bu cihazlar, çeşitli ebat ve özelliklerdeki X-ray cihazları ile birlikte kullanılmaktadır. El dedektörleri, nesnelerin içinde gizlenmiş metal kapanımları veya daha derinlerde yer alan metal nesneleri bulmak için yararlıdır. Genellikle zemine veya diğer nesnelere doğru olan bir sensör probu olan el tipi bir üniteden oluşurlar.

Hassas ölçümlü ve güçlü bir güvenlik ürünü: El dedektörü

Yüksek hassasiyet sayesinde, metal dedektörler en küçük metal nesneleri bile algılayabilir ve güvenliğinizi% 100’e çıkarabilir.

Ayrıca, bu dedektörler şarj olduktan sonra çok uzun bir süre akü güçleri neredeyse bitene kadar çalışmaya devam edebilirler. Şarj edilebilir kullanımıyla kullanımı kolaylaştıran el tipi metal arama dedektörleri, alışveriş merkezlerinde, plazalarda, holdinglerde, şirket girişlerinde sıklıkla tercih edilmektedir. Özellikle yeraltı trenlerinde ve metrobüs istasyonlarında, güvenlik görevlileri, cihazın içinde arama yapmak yerine cihazı bayan çantalarına yaklaştırarak metal nesneleri kolayca algılayabilir.

Kolay taşınabilen el dedektörleri, mermi ve diğer metal objelerin belirlenmesinde önemli bir yere sahiptir. Oluşturduğu yüksek elektromanyetik alanla canlılar üzerindeki metal objelerin sinyallerine ulaşan dedektörler; cezaevleri, adliye, toplu taşıma araçları gibi alanlarda kullanılmaktadır.

Kalite ve Güvence için Dark X-Ray

El tipi metal dedektörleri, bıçaklar, silahlar ve gizli metal nesneler için hızlı ve etkili vücut arama taraması için tasarlanmıştır. El dedektörleri güvenlik, polis tarafından kullanılır ve aynı şekilde sahip olduğu teknik özellikler ile aynı güvenceyi sizlere sunmaktadır.

Çok kaliteli bir tasarıma sahip el dedektörleri, metal bileşenin kişinin vücudunda nerede olursa olsun kolayca tespit edilmesini sağlar. El dedektörleri radyasyon yaymadığı için hamilelerde ve kalp pili olanlarda da güvenle kullanılabilme rahatlığı sağlamaktadır.

El dedektörünün kullanım alanları:

Gece kulüplerinde kapı güvenliği.

Futbol stadyumunda veya diğer spor etkinliklerinde güvenlik.

Müzik festivallerinde ve diğer etkinliklerde güvenlik vb.

Toplu taşıma girişlerinde.

Cezaevi ve adliyelerde.

Alışveriş merkezlerinde.

Havaalanlarında.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlenmiş *

Yazılan yorum